Economia

Un 18,01% dels olotins ja han votat

El percentatge correspons a gairebé 5.000 persones

La consulta sobre la independència de Catalunya a Olot s’està desenvolupant amb absoluta normalitat i sense incidències des de les 9 del matí d’avui diumenge, hora en què els 21 col·legis electorals habilitats al municipi han obert les portes per permetre que els 27.633 olotins i olotines cridats a exercir el seu vot ho puguin fer lliurement i secretament.

Fins a les 13 hores d’avui diumenge el percentatge d’olotins i olotines que ja ha exercit el seu dret a vot és d’un 18,01% que correspon a 4.977 persones. Cal tenir en compte que l’avançament de participació a tots els processos electorals a Catalunya, tret de les eleccions al Parlament de Catalunya, és a les 14 hores i no a les 13 hores com ho fa la Garrotxa Decideix.

D’aquests 4.977 ciutadans que ja han exercit el seu dret a vot, 4.409 persones (19,23%) han presentat el seu DNI per identificar-se, i 568 persones (12,07%) ho han fet amb la seva targeta de residència (NIE).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.