Economia

Montilla s'entrevista a París amb el màxim responsable de Nissan

Economia

El president de la Generalitat, José Montilla, viatja aquest migdia a París per entrevistar-se amb el màxim responsable de Nissan a nivell mundial, Carlos Goshn, president i CEO (Chief Executive Officer) de Nissan Motor Co Ltd.

A la trobada hi assistiran també el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, i el vicepresident sènior d’Administració i Finances de Nissan, Eric Nicolàs.

L’objectiu de la trobada és parlar del futur industrial de les plantes de Nissan a Catalunya, per a les quals la companyia ha anunciat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) i que ha provocat diverses mobilitzacions dels seus treballadors.

El president demanarà a l’empresa projectes de futur per a la planta de Barcelona i els demanarà màxim rigor en l’anàlisi de l’expedient de regulació d’ocupació, quan aquest s’arribi a presentar. El govern català ratifica que vetllarà perquè totes les regulacions d’ocupació siguin plenament justificades en tots els seus termes i que, en tots els casos, el govern negociarà sortides de futur encaminades a preservar el màxim nombre possible de llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.