Societat

La UB impartirà cursos a 'Second Life'

L'Institut de Formació Contínua (IL3) de la Universitat de Barcelona (UB) impartirà cursos a Second Life aquest mes de juliol. D'aquesta manera, es converteix en la institució universitària pionera a utilitzar aquest espai virtual 3D com a eina de formació, segons ha informat la UB.

L'IL3 ha inaugurat una nova seu a Second Life que té 1.000 metres quadrats. Les instal·lacions són a l'illa de la firma espanyola de Novatierra, un espai de negocis orientat a afavorir l'activitat empresarial en la comunitat virtual.

El programa que s'impartirà -Second Life i noves tendències en aprenentatge- és una iniciativa de IL3 Serious Games Lab, un departament dedicat a adaptar les metodologies de formació a les noves generacions i a oferir programes que "produeixin canvis en les persones i en les organitzacions".

L'objectiu del curs és "treballar donant prioritat a l'experimentació dins del món virtual" i estudiar el seu impacte en les relacions interpersonals, i també explorar les possibilitats del nou entorn.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.