Educació

Els sindicats criden a fer vaga el 6 de setembre, el primer dia de classe

Tenen fixades reunions amb la nova consellera a la que demanen que reverteixi les retallades

Feia dies que ho insinuaven i ni l’anunci de 1.520 nous docents per al curs vinent docents ni el debat sobre Educació al Parlament els han fet canviar l’estratègia. Els sindicats USTEC·STEs (IAC), Intersindical-CSC i CGT Ensenyament han decidit fer una crida a fer vaga als centres educatius el proper 6 de setembre, coincidint amb el primer dia de curs escolar. Els sindicats, que tenen ja fixades els propers dies reunions amb la nova consellera, anna Simó, a la qual reclamen que escolti les seves reclamacions i reverteixi les retallades.

Respecte al canvi de calendari escolar, la portaveu del govern, Patricia Plaja, ja va afirmar ahir que “no es canviarà perquè ha vingut per quedar-se”.

El curs passat, el llavors conseller Josep Gonzàlez-Cambray va signar un acord in extremis amb els sindicats que va evitar la vaga també convocada per l’inici de curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.