El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Riudarenes

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 0000010
Cota de neu (m) 000001500
T. màxima (ºC) 212219212019
T. mínima (ºC) 653543
Vent 20 km/h SE 35 km/h NE 15 km/h S 0 km/h C 15 km/h NE 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i més sol

Durant la jornada d’avui continuarem amb el cel ben serè almenys fins al migdia. A la tarda creixeran algunes nuvolades en punts del Prepirineu i del quadrant nord-est. A més, a partir de mitja tarda es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i el prelitoral. A la resta del país continuarà el cel serè. La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa, si bé moderadament més baixa al vessant nord del Pirineu i lleugerament més alta a la meitat sud del litoral i el prelitoral i vall de l’Ebre. Al principi i al final del dia bufarà vent fluix i variable amb terrals al litoral. Al centre de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Brava, i entre marejol i maror a la resta de la zona litoral.

Demà: La jornada no variarà gens, es mantindrà el cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i el prelitoral i al vessant nord del Pirineu. La temperatura serà lleugerament o moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET