cultura

Pere Vilanova presenta ‘Les tres estacions' a Girona

El cantautor i poeta oferirà aquest vespre un concert gratuït al bar El Cercle

El cantautor i poeta barceloní Pere Vilanova presentarà avui el seu quart disc, Les tres estacions, en un concert gratuït al bar El Cercle de Girona (19 h), on actuarà acompanyat per Marcel Ferrer (teclats i baix). El disc, publicat paral·lelament al seu poemari Korenlei (Curbet Edicions), dibuixa amb les seves cançons, evocadores i atmosfèriques, un “viatge emocional” que comença a la ciutat belga de Gant, on Vilanova va estudiar, i arriba fins a Barcelona, a través de la vall Ferrera, als Pirineus, on el cantant té família i sobretot un lloc ideal per al recolliment, el silenci i la creativitat.

El disc ha estat produït per Dani Ferrer (Love of Lesbian), que ha sabut donar al conjunt una coherència estilística que Vilanova reconeix que no tenien els seus discos anteriors. El disc, que es pot descarregar gratuïtament des del seu web, té en el format de CD l'al·licient afegit de les il·lustracions fetes per Paula Bonet. Vilanova també actuarà el 3 de maig a L'Abeurador de Banyoles (21 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia