Cultura

El Senglar Rock amplia el cartell

El festival musical de Lleida inclou 31 noves incorporacions

El festival musical Senglar Rock, que aquest any tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny al Parc Municipal de les Basses de Lleida, ha ampliat el seu cartell amb 31 noves incorporacions, entre les quals destaquen Sanpedro, Papa:Noes, An Der Beat, Gertrudis, Kabul Babá, Cesk Freixes i Josep Thió.

Amb l'anunci d'aquestes actuacions, que se sumen a les ja anunciades d'Els Pets, Fermin Muguruza, Paradise Lost, Koma, Lax’n’Busto i Obrint Pas entre d'altres, el festival dóna per gairebé enllestit el cartell de la desena edició. Si no hi ha més incorporacions, seran 60 les actuacions programades, amb especial importància, seguint la filosofia del festival, de grups catalans.

Tot i que el Senglar comença el dia 28 de juny, des del dia 21 de juny, Dia Internacional de la Música, comencen les activitats vinculades al certamen. Entre elles destaquen el Senglar Ciutat, amb un seguit d'actes vinculats a la música popular, i el Campus Rock, l'escola musical lligada al Festival.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.