Societat

Suspeses pel gel vuit línies de transport escolar a la Conca de Barberà, Priorat i Baix Camp

A les Terres de l'Ebre, la situació s'ha normalitzat i tots els alumnes han pogut tornar a l'escola

Tot i que el temporal de neu ja ha acabat, les baixes temperatures han fet que, en molts llocs, sobretot del Priorat i la Conca de Barberà, la normalitat encara no s'hagi restablert. És el cas de vuit rutes de transport escolar: quatre de la Conca de Barberà, dos del Priorat i dos del Baix Camp que han deixat sense escola un total de 79 alumnes. A més, l'escola de Prades, al Baix Camp, no ha pogut obrir per l'acumulació de neu deixant sense classe a mig centenar més de nens. A les Terres de l'Ebre, la situació s'ha normalitzat després del temporal, i el transport escolar s'ha pogut dur a terme a tots els municipis.

Segons ha informat la delegació del Govern a Tarragona, a la Conca de Barberà s'han vist afectades per la neu quatre rutes de transport escolar amb 50 alumnes, al Baix Camp han estat dos línies –la Febró i Capafonts a la Serra de Prades– amb dos alumnes, i al Priorat dos rutes més –Scalada Dei, Cornudella i Porrera, i Les Moreres a Falset– amb 27 alumnes.

A les Terres de l'Ebre, on aquest dimecres també es va suspendre el transport escolar a la Terra Alta, part de la Ribera d'Ebre, i dos pobles del Baix Ebre, aquest dijous s'ha restablert la normalitat amb cap incidència a les escoles ni a les carreteres.

Al Camp de Tarragona, algunes carreteres, sobretot de la Conca de Barberà i Priorat, continuen afectades per la neu i, sobretot, per les plaques de gel que s'han format a l'asfalt per les baixes temperatures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia