Societat

Continuen els treballs d'extinció dels focs

En l'incendi originat a Cortes de Pallars les brigades repassen i refresquen el perímetre per evitar reproduccions

El d'Antilla, sense flames, es dona per estabilitzat

Set mitjans aeris, 29 brigades, una secció de la Unitat Militar d'Emergències i nou dotacions de bombers continuen treballant en l'extinció dels incendis que des de dijous passat afecten les zones de Cortes de Pallars i Andilla.

En l'incendi de Cortes de Pallars, treballen 2 mitjans aeris, 14 brigades i una secció de la UME, que estan repassant i refrescant el perímetre per evitar reproduccions.

En l'incendi d'Andilla, ja estabilitzat i sense flama, treballen refrescant el perímetre cinc mitjans aeris, 15 brigades i nou dotacions de bombers, amb el suport de dues autobombes.

El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) manté la preemergència per risc d'incendis forestals nivell 3 en l'interior de la demarcació de València i a l'interior sud de la de Castelló, mentres que la retira en la resta del territori.

Pel que fa al pilot i copilot de l'helicòpter que va patir un accident dilluns, mentre treballaven en l'extinció dels incendis, romanen ingressats a l'hospital La Fe de València. El pilot continua en reanimació. El copilot ha passat a planta i la seua evolució és favorable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.