LLAGOSTERA (Gironès)

Festa major 2009

La cuina de festa major

Des d'avui, i fins al 7de juny, set restaurants de l'Associació de Restaurants de Llagostera, amb la col·laboració de l'Ajuntament local, porten a terme un menú de festa major amb un tret en comú: cada any es tria un producte o plat estel·lar per tal de promoure'n l'elaboració en dates de celebracions de festes populars del poble. Així, per exemple, com a primer plat, hi ha des d'una benvinguda amb «glass de Martini dry gin», fins a una amanida d'escamarlans amb patata confitada amb farigola. En el segon, es pot escollir des de «cruixent de llenguado, farcit de llagostí amb llitet de crudités i núvol de fideus», fins a «cuixa d'ànec rostida amb salsafins del nostre hort». I per a les postres, les opcions poden anar des de «sensacions: carpaccio de pinya amb crema de coco, gelat de mango i espuma de fruits vermells», fins a «coulant de xocolata fet a casa amb gelat de Bourbon i pols de cacau». Tot plegat, acompanyat d'aigua i vins o caves. Els preus van des dels 22 als 32 euros. Val a dir que també hi ha un restaurant que ofereix la possibilitat d'un menú degustació de 10 plats, amb postres, aigua, vi o cava, al preu de 50 euros.

JOSEP BOFILL



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.