LLAGOSTERA (Gironès)

Festa major 2009

Els gegants fan festa

A les 7 d'aquesta tarda, amb un repic de campanes i una cercavila a càrrec de la colla gegantera de Llagostera, comencen els actes programats com a festa major 2009. I és que, tal com és costum de sempre, la festa se celebra per la Pasqua Granada.

Entre el reguitzell d'actes i activitats, d'alguns dels quals ja queda constància destacada en les planes següents, cal tenir molt present que avui, a les 11 de la nit, hi haurà el correfoc amb els Diables de l'Onyar i, després, el pregó «de la crisi» a càrrec dels Germans Colom. D'altra banda, tampoc cal deixar en l'oblit que demà dissabte, dia 30, a les 11 del matí, hi haurà la recuperada baixada de carretons, que arriba a la cinquena edició. Aquesta activitat està adreçada sobretot als amants de la velocitat i dels esports d'aventura sobre l'asfalt, i també a tots aquells que se les empesquen per construir-se un giny a vegades de característiques molt especials. L'important és que aquesta activitat, que es va recuperar l'any passat, després de dues edicions sense portar-se a terme, fa gaudir tant els participants com els espectadors. Per a aquesta edició, les obres que hi ha a diferents carrers del poble fan que no es pugui concretar l'itinerari fins a darrera hora. I, segons diuen els organitzadors, «aquest fet encara afegeix un punt més d'emoció als participants».

JOSEP BOFILL

Del 29 de maig al 2 de juny. Concert Manu Guix, preu: 12 euros. La resta de concerts joves, gratuït.http://www.llagostera.cat
www.llagostera.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona