Societat

Continua la recerca del jove esquiador desaparegut a la Molina

Societat

Uns 80 efectius dels cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil, a més dels voluntaris i personal de l'estació de la Molina, busquen un jove esquiador de 23 anys que va desaparèixer aquest dilluns a la tarda. La recerca, que va començar sobre les sis de la tarda, ha continuat tota la nit. La nevada que ha caigut durant tota la nit ha acumulat gruixos de 30 centímetres a la part baixa i més de 50 centímetres a la cota mitjana de l'estació, a 2.000 metres d'altura.

Albert P., de Mataró, de 23 anys, continua desaparegut des de dilluns a la tarda. El jove esquiador, practicant de snowboard, va ser vist per última vegada al telecadira de la pista llarga, a les 16.40 hores.

La xicota del jove va alertar els responsables del complex esportiu, sobre les sis de la tarda, que la seva parella no havia tornat a l'aparcament de la pista llarga, on hi ha aparcat el cotxe amb què s'havien traslladat fins a la Molina.

Immediatament es va posar en marxa el protocol d'actuacions en aquests casos i els efectius de diferents cossos de seguretat van iniciar la recerca del desaparegut. La nit i la nevada que ha caigut en les últimes hores han dificultat l'operació. A la cota mitjana de l'estació, a 2.000 metres, s'hi han acumulat uns 50 centímetres de neu. Els efectius que intervenen en l'operació de rescat consideren que el jove no es pot trobar en cotes superiors, ja que no hauria tingut temps d'enfilar-se tan amunt. L'estació tanca les seves instal·lacions a les cinc de la tarda.

Una vuitantena de persones, entre efectius de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, personal de l'estació i també voluntaris han procedit a la recerca durant tota la nit i la matinada d'aquest dimarts. Els agents també s'han ajudat de gossos rastrejadors per trobar el noi. Els Bombers de la Generalitat provenien de diferents parcs, com Alp, Llívia, Puigcerdà, Bellver de Cerdanya, Manresa, Sallent, Gironella, Guardiola de Berguedà, Torelló, Moià, la Seu d'Urgell i Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.