Societat

Troben viu l'esquiador perdut a la Molina

L’helicòpter dels Bombers de la Generalitat ha localitzat aquest migdia, passades les tres de la tarda, el jove que havia desaparegut aquest dilluns mentre practicava snowboard a les pistes de l’estació de la Molina, a Alp.

Segons fonts dels bombers, el noi, Albert Pérez, un veí de Mataró de 23 anys, ha estat localitzat en una zona anomenada Barraca de Rus, a prop del Pla d’Anyella. Segons ha explicat ell mateix, ahir va pujar fins a la part més alta de l’estació amb la intenció de fer la última baixada i, a causa de la boira, es va desorientar i va sortir fora de les pistes.

Davant la impossibilitat d’avisar ningú perquè no portava telèfon mòbil, i veient que no sabia tornar a l’estació, va decidir fer-se una espècie d’iglú, on ha passat la nit. En fer-se de dia ha vist, a uns 200 metres d’on es trobava, una barraca, i ha decidit anar-hi i quedar-s’hi fins que els equips de rescat l’anessin a buscar.

Durant el reconeixement de la zona, l’helicòpter ha pogut localitzar el noi en aquesta barraca sa i estalvi. El jove ha estat traslladat fins a les instal·lacions de l’estació on l’esperaven els seus familiars.

A la recerca hi estaven treballant avui unes 140 persones, dels Bombers de la Generalitat, personal de les instal·lacions de les pistes d’esquí, efectius de la Guàrdia Civil i de l’exèrcit espanyol, agents rurals i Mossos d’Esquadra.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona