Societat

Un terratrèmol de 6 graus sacseja ara l'est de Turquia

Els primers balanços oficials apunten que 41 persones han mort a conseqüència del sisme. Els supervivents treballen per alliberar desenes de persones que han quedat atrapades entre la runa

Nou terratrèmol de 6 graus a l'escala de Richter. Aquest cop, però, a l'est de Turquia. Segons les primeres informacions, ha provocat almenys 41 morts.

El sisme s'ha produït aquesta matinada uns 21 quilòmetres al sud-est de la ciutat turca d'Elazig. Aquesta població té uns 320.000 habitants i és una de les més importants de la regió d'Anatòlia central.

Els supervivents treballen per alliberar desenes de persones que han quedat atrapades entre la runa. Els veïns han sortit de casa i s'han congregat als carrers, per por de les rèpliques, i han encès fogueres per passar la nit.

Turquia té una gran activitat sísmica. L'agost del 1999 un sisme de 7,4 graus a l'escala de Richter va provocar 18.000 morts a diverses ciutats de l'oest del país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.