Societat

Pla especial de seguretat per al Mobile World Congress

Fira de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han dissenyat un pla especial de seguretat amb motiu del Mobile World Congress, que se celebrarà del 16 al 19 de febrer, per combatre i prevenir l'acció de carteristes i petits delinqüents.

El Mobile World Congress, que omplirà els hotels de Barcelona, és un dels principals esdeveniments econòmics que convoca cada any la capital catalana i en aquesta ocasió s'espera superar en els dies de màxima afluència els 45.000 participants.

Per evitar els petits furts, els Mossos i la Guàrdia Urbana han dissenyat un pla conjunt d'actuació per reforçar la presència policial, amb agents d'uniforme i de paisà, que es desplegaran als punts d'acreditació, a les entrades al recinte –la Fira de Montjuïc–, a les línies de metro i autobús i als punts turístics de la capital catalana.

A més, a l'interior del recinte firal també s'augmentaran les mesures de seguretat i s'instal·larà una oficina de denúncies i pèrdues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.