Societat

Les intenses pluges inunden carreteres tot i que sense danys importants

També s'ha inundat el pas subterrani de Renfe de Sant Feliu de Llobregat, situat al carrer Estació, segons els Bombers

Les intenses pluges que es registren des d'ahir a la nit en la major part de Catalunya han inundat diverses carreteres a les comarques del Baix Llobregat i del Vallès encara que no han causat danys d'importància de moment.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han informat avui que les vies inundades són un tram de la C-245 en el terme de Viladecans, una rotonda de La Roca del Vallès i part de la C-17, a l'altura de Montcada i Reixac entre els punts quilomètrics 5,50 i 6 en direcció a Barcelona, on ha calgut tallar un carril al trànsit per l'aigua acumulada.

També s'ha inundat el pas subterrani de Renfe de Sant Feliu de Llobregat, situat al carrer Estació, i els Bombers han hagut de tallar dos arbres afectats per les intentes pluges a Sant Cugat del Vallés i Terrassa.

En un restaurant de Castelldefels s'han acumulat trenta centímetres d'aigua durant aquesta nit, han informat les mateixes fonts.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.