Societat

Alerta per les fortes pluges al País Valencià

Protecció civil recomana als conductors que es vegin afectats que redueixin la velocitat i extremin les precaucions

La direcció general de protecció civil ha alertat del risc de pluges intenses i persistents al País Valencià i Múrcia que podrien arribar als 50 litres per metre quadrat i hora i que en alguns punts del territori podrien arribar als 110.
En concret, i segons les prediccions de l'Institut Nacional de Meteorologia (INM), les precipitacions més fortes es concentraran a la zona de València, Alacant i Múrcia, tot i que aniran remeten progressivament així que avanci el dia.

Davant aquesta situació, protecció civil recomana als conductors que es vegin afectats per les fortes pluges que redueixin la velocitat, extremin les precaucions, no s'aturin a les zones on pugui circular una gran quantitat d'aigua i no intentin salvar el seu cotxe en mig d'una inundació.

En cas de tempesta el perill més gran es produeix a camp obert. No obstant, en els nuclis urbans també es poden caure llamps, davant el qual és convenient situar-se prop dels edificis i habitatges i evitar corrents d'aire.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.