Societat

El director general d'energia afirma que s'ha descartat l'emplaçament de la planta de gas pròxim a Alcanar

Ignasi Nieto ha estat rebut amb xiulets i pancartes davant la Cambra de Comerç de Tortosa

El director general d'energia, Ignasi Nieto, afirma que s'està buscant un emplaçament de consens al terme de Vinaròs per reubicar la planta de l'empresa Castor. Nieto ha fet aquestes declaracions a Tortosa davant de representants d'institucions locals als quals ha reiterat que la planta de gas no suposa cap perill per a la població.
Tot i que el ministeri no té cap proposta formal, ni de l'empresa ni de l'ajuntament de Vinaròs, per a la reubicació de la planta terrestre de gas, Ignasi Nieto afirma que "la prioritat és situar-la en algun lloc del mateix terme de Vinaròs". "Farem tots les canvis precisos perquè aquest projecte sigui compatible amb el respecte al territori i les seves perspectives econòmiques, en això hem de rectificar i hem de posar la planta on no molesti". El director General d'energia ha afirmat a més, que es redissenyarà la instal·lació de manera que l'impacte visual sigui menor. Així, les torres de la planta passaran de 40 a uns 25 metres d'alçada.

Rebuda amb pancartes i xiulets
Ignasi Nieto ha visitat aquest matí la Cambra de Comerç de Tortosa amb l'objectiu de reunir-se amb càrrecs econòmics, polítics i socials de les Terres de l'Ebre en un acte convocat pel PSC. A les portes de la Cambra, però, ha estat rebut pels xiulets i les pancartes d'un grup de veïns d'Alcanar, entre els quals es trobava l'alcalde de la localitat i alguns regidors ecosocialistes, contraris a la planta de gas de l'empresa Castor.

Els manifestants han exhibit una pancarta a la porta de la Cambra de Comerç de Tortosa, on es podia llegir "Prou agressions al territori. El Sénia diu no al Castor".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.