Societat

L'Ajuntament d'Alcanar torna a rebutjar la nova ubicació de la planta terrestre del dipòsit de gas

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia rebutja la decisió i avisen que mantindran l'oposició

Una delegació de l’Ajuntament d’Alcanar es va reunir ahir a Madrid amb representants del Ministeri de Medi ambient, que va tenir com a resultat la confirmació que la planta terrestre vinculada al dipòsit de gas que es preveu fer al fons del mar es farà a Vinaròs, una decisió que l'alcalde de la població catalana, Alfons Montserrat, lamenta que s’hagi pres "sense el consens d’Alcanar" tal com els havia promès el Ministeri, segons ha dit.

Tot i que la ubicació final de la planta s’allunya tres quilòmetres més del nucli urbà d’Alcanar respecte la proposta inicial, Montserrat, considera que el projecte encara perjudica els plans de desenvolupament turístic local. L'alcalde insisteix a dir que no hi ha cap impediment tècnic per traslladar la planta més a l’interior i, per això, no renuncia a forçar un altre canvi.

Alfons Montserrat, a més, denuncia que la decisió s’ha pres "sense el consens d’Alcanar", tal com els hauria garantit el Ministeri. També la Plataforma ciutadana rebutja la decisió i avisen que mantindran l’oposició fent un seguiment de la declaració d’impacte ambiental per mirar de canviar el projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.