Societat

Una avaria a la línia 7 de Rodalies obliga a tallar trams i a utilitzar el bus alternatiu

Aquesta nova incidència està produïda per un error en la senyalització

Una nova avaria, ara a la línia 7 de Rodalies, ha obligat a tallar la circulació de trens entre Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola Universitat i a establir un servei d'autobús alternatiu.

Segons un portaveu de Renfe, aquesta nova avaria està produïda per un error en la senyalització, que afecta la línia 7 -que va de l'estació de Sants a Martorell-, des de les 11.00 hores del matí.

Segons que ha precisat un portaveu d'Adif, tècnics del gestor d'infraestructures estan reparant la incidència, que afecta els semàfors existents entre les dues estacions.

Per intentar pal·liar els efectes d'aquesta nova avaria, Renfe ha establert un servei de tren llançadora entre les estacions de Cerdanyola-Universitat i Martorell i s'ha programat un pla alternatiu de transport per carretera entre les dues parades afectades pel tall, que són les de Cerdanyola i Universitat.

Aquesta nova avaria se suma als retards d'entre 15 i 25 minuts de mitjana que ja pateixen les línies 2, 4 i 10 de rodalia, a causa d'una avaria en una peça d'electrificació a l'entrada de l'estació de Sants de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.