Societat

Una avaria en el sistema d'electrificació de l'estació de Sants a Barcelona provoca retards a les línies 2, 4 i 10 de Rodalies

Una avaria en el sistema d'electrificació a l'estació de Sants de Barcelona està causant retards de 25 minuts en els trens de la línia 4 de Rodalies (Sant Vicenç de Calders- Manresa) i de 15 minuts en els serveis de les línies 2 (Sant Vicenç de Calders - Maçanet de la Selva) i 10 (Barcelona - Aeroport).

Es tracta d'una avaria que, en afectar la infraestructura, redueix la capacitat de circulació dels combois, de manera que es produeixen alguns retards. A més a més, aquest cap de setmana coincideix amb la modificació de vies d'estacionament dels trens de la línia 4, fet que provoca retards d'uns 15 minuts de mitjana en els trens amb direcció Terrassa - Manresa.

Aquest cap de setmana, a causa de la instal·lació de nous semipòrtics a l'estació de Sants, s'han modificat les vies d'estacionament dels trens de la línia 4 de Rodalies (Sant Vicenç de Calders - Manresa) en aquesta terminal. D'aquesta manera, els serveis nord - sud de la línia 4 s'estacionaran en les vies 9 i 10, mentre que en sentit contrari ho faran en les vies 13 i 14. Aquests últims trens es dirigiran des d'Hospitalet fins a Sants a través de Bellvitge, el que comporta retards de 15 minuts en els trens amb direcció Terrassa – Manresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.