Societat

Normalitat a Renfe, 24 hores després del caos

Rodalies

Els usuaris de Renfe van tornar a viure ahir dimecres una jornada d'indignació pels retards i la manca d'informació. I és que la pluja va ser la responsable d'un nou caos en el servei ferroviari, que va afectar durant hores diverses línies.

Uns 33.100 viatgers i 182 trens en van patir les conseqüències. Adif ho va atribuïr principalment al temporal i va dir que en aquestes circumstàncies pot passar, mentre va defensar el bon estat dels sistemes de protecció davant les tempestes. El president d'Adif, Antonio González Marín, va tornar a demanar "una miqueta de paciència" als catalans, com dimarts ja va fer la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i va considerar que les avaries d'aquest dimecres rauen "potser a l'atzar" perquè els sistemes de protecció de llamps "no han fallat".

Per la seva banda, el conseller d'obres públiques, Joaquim Nadal, ha plantejat que la Generalitat assumeixi directament la gestió de Rodalies Renfe com una empresa separada de la resta de la companyia. Nadal ha afegit que no pararà fins que les rodalies ofereixin un servei equiparable al d'altres països europeus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.