Societat

Una vaga en els ferrocarrils francesos afecta la circulació de cinc trens internacionals de Renfe

La companyia ha anunciat que els passatgers que canviïn o anul·lin el seu bitllet els serà reemborsat el 100% del bitllet

Una vaga indefinida en la companyia francesa de ferrocarrils, SNCF, afectarà durant avui i demà tres trens internacionals diürns entre Catalunya i Montpeller.

Segons ha informat Renfe, la vaga laboral és de "període il·limitat" a la regió de Montpeller i afectarà cinc Talgo en els dos sentits.

El Mare Nostrum Cartagena-Montpeller finalitzarà avui el seu trajecte a Portbou. Els passatgers que vagin fins a França, seran traslladats per carretera des de Figueres fins a la destinació. Els Talgo Barcelona-Montpeller i viceversa també queden avui suprimits en tot el recorregut.

Per la seva banda, els Mare Nostrum Montpellier-Cartagena d'avui i demà iniciaran el seu recorregut a Portbou. El tram entre Montpeller i Figueres es farà per carretera.

La companyia ferroviària espanyola ha anunciat que els passatgers que canviïn o anul·lin el seu bitllet per aquesta vaga els serà reemborsat el 100% del bitllet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.