El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pont de Molins

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 109810121718
T. mínima (ºC) 1042065
Vent 30 km/h NO 35 km/h NO 40 km/h N 20 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient fred

En general al llarg de la jornada hi haurà cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé al vessant nord del Pirineu, al massís del Port, en punts de la depressió Central i del prelitoral sud estarà entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí. Per altra banda, a partir de la segona meitat del dia es poden formar núvols baixos al litoral i prelitoral central. No es descarta alguna nevada feble de bon matí al vessant nord del Pirineu i al massís del Port. A la resta del país no s’espera precipitació. Les temperatures tornaran a descendir. La mínima ho farà entre lleugerament i moderadament i la màxima, lleugerament, si bé la baixada serà moderada en punts del litoral i prelitoral central. Bufarà mestral al terç sud moderat amb cops forts i a l’Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i entre maror i forta maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general, si bé en punts del litoral central hi haurà intervals de núvols baixos, més extensos durant la tarda. Les temperatures descendiran encara més i hi haurà glaçades entre febles i moderades a l’interior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET