Els bombers de València duen a terme una trentena de serveis en una hora per causa del vent

Un home ha resultat ferit en caure-li un arbre damunt al carrer de Sant València

Efectius del Cos Municipal de Bombers de València han realitzat a partir de les 11 hores i en menys de tres quarts d'hora més de 30 serveis relacionats amb el fort vent que bufa hui en tot el territori valencià, entre els quals destaca l'accident que ha patit una persona en ser colpejada per un arbre caigut al carrer Sant Vicent, davant de Correus, i de la qual no s'ha precisat l'estat en què es troba. La mateixa teulada de la nau de vehicles del parc central de bombers ha «volat».

Des de mitjan matí, quan han començat a refermar les ràfegues de vent, tots els efectius de la ciutat estan mobilitzats per atendre les emergències, sobretot per sanejar cornises; subjectar tendals i antenes i arbres. Així, en aproximadament tres quarts d'hora, el vent ha provocat la caiguda d'un mur al col·legi Mestalla; d'un fanal al carrer Xàtiva; d'una tanca publicitària del camp del Mestalla a l'avinguda d'Aragó entre altres sinistres.

A la demarcació de València, els efectius del consorci estan fent nombrosos desplaçaments, sobretot a la zona de l'Eliana i la Pobla de Farnals, per subjectar persianes, tendals, antenes i actuar en arbres caiguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.