Es tanquen els parcs de València com a mesura de prevenció pel fort vent

L'Ajuntament recomana als ciutadans no eixir de casa si no és necessari

Els parcs de la ciutat de València romandran tancats durant la jornada de hui, com a conseqüència de les fortes ratxes de vent que, des de primera hora, estan sacsejant el terme municipal, segons ha informat hui l'Ajuntament en un comunicat. La Delegació de Medi Ambient, en coordinació amb les Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, ha pres aquesta decisió com a mesura de prevenció davant de la possibilitat que es puguen produir incidents de gravetat.

El consistori explica que la majoria de les àrees enjardinades urbanes, especialment els grans parcs com el de la Rambleta, Vivers, el parc de l'Oest o el parc de Benicalap, entre altres, tenen nombrosos exemplars arboris de gran alçària, amb alt risc de trencament de branques.

Per tot això, tots els parcs que disposen de tanca amb porta no obrin hui, situació que es mantindrà fins que cessen les condicions meteorològiques de fort vent. Així mateix, l'Ajuntament ha difós un missatge de prudència als vianants perquè eviten situar-se al costat de cornises i elements no fixos, així com perquè, des de les llars i locals, es retiren o s'ancoren bé els elements ornamentals que donen a la via pública, com ara tendals, testos i entre altres objectes exposats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.