Política

ETA reivindica els atemptats contra Uria i EiTB

Terrorisme

La banda terrorista ETA ha justificat l'assassinat del passat dia 3 de desembre de l'empresari guipuscoà Ignacio Uria Mendizabal, responsable de la constructora Altuna i Uria, per la seva implicació en les obres del tren d'alta velocitat basc, i per "negar-se a pagar l'impost revolucionari".

En un comunicat enviat al diari Gara, l'organització terrorista adverteix que seguirà atemptant contra el "projecte destructor" del TAV i ha amenaçat "els enginyers, tècnics superiors, responsables i dirigents d'empreses" que participen en les obres "perquè suspenguin els treballs". "Mentre se segueixi endavant amb aquesta destrucció i aquest macroprojecte per decret i sense debat públic, els citats responsables i les seves propietats seran objectiu d'ETA", ha assenyalat.

ETA justifica "l'execució" d'Uria, a mans d'uns pistolers de la banda terrorista prop del restaurant Kiruri d'Azpeitia, per la seva participació en la construcció de la Y basca, "un projecte destructiu que forada Euskal Herria de banda a banda", segons la banda terrorista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.