Política

Montilla: "En aquests moments no hi ha previsió de fer cap canvi al govern"

El president del govern afirma que Puigcercós és "lliure de fer les declaracions que consideri oportunes"

"En aquests moments no hi ha previsió de fer cap canvi al govern". Amb aquestes paraules el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha volgut tancar la polèmica encetada aquest cap de setmana sobre la necessitat o no de procedir a una remodelació de govern, com va suggerir el líder d'ERC, Joan Puigcercós.

De fet, en una entrevista a RAC 1, Montilla ha sostingut que Puigcercós és "lliure de fer les declaracions que consideri oportunes", i ha recordat, com ja ha fet el conseller Joaquim Nadal, que aquesta és una prerrogativa del president del govern.

Dit això, Montilla també ha volgut tenir paraules d'elogi per al president d'ICV i conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el qual dissabte va fer pública la seva renúncia com a candidat dels ecosocialistes.

"És una decisió que respecto, que diu molt de Joan Saura", ha dit Montilla, el qual va elogiar la seva gestió al capdavant de la conselleria d'Interior, i ha assegurat que fa molt bé la seva feina.

Pel que fa a les crítiques a les decisions dels comandaments de Bombers de la Generalitat a l'incendi d'Horta de Sant Joan, Montilla ha defensat la tasca del cos i les decisions que van prendre els seus dirigents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.