Política

El fill de Sharon, a la presó per corrupció

Omri Sharon ha de complir una condemna de set mesos de privació de llibertat

L'exdiputat israelià Omri Sharon, fill de l'exprimer ministre Ariel Sharon, ingressarà al febrer a la presó, on complirà set mesos de condemna per decisió del Tribunal Suprem israelià, que ha refusat una demanda per reduir la pena.

Sharon va ser condemnat al febrer del 2006 a nou mesos de presó condicional, a més del pagament de 300.000 shékels (53.651 euros) després de ser declarat culpable de violar la llei de financiació de partits i donar fals testimoni.

Posteriorment, el tribunal del districte de Tel Aviv, va escurçar el període de presó a set mesos. La cort va prendre aquesta decisió després que Ariel Sharon patis un vessament cerebral massiu el 4 de gener del 2006, atesa la difícil situació que passava la família. Malgrat això, el Suprem israelià ha resolt ara que no hi ha cap raó per alterar la sentència emesa sobre Omri Sharon, que per tant haurà d'ingressar a presó en el termini d'un mes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.