Futbol català

El Girona veu corregible la denegació del filial

Futbol. El club de Montilivi atribueix a una qüestió burocràtica el fet que la federació espanyola no li permeti l'afiliació amb el Riudellots

La federació espanyola ha denegat al Girona el conveni d'afiliació amb el Riudellots, però a Montilivi consideren que l'assumpte no ha acabat. El club veu corregible la denegació, que atribueix a una qüestió burocràtica, i confia que podrà disposar d'un Girona B com a filial en tots els sentits.

La federació espanyola va enviar una comunicació per escrit el 19 de juliol en què advertia el Girona que havia fet fora de termini la petició perquè el Riudellots fos el seu filial. A Girona entenen que no hi ha hagut mala intenció i que la dilació a l'hora de presentar la documentació ha estat a causa de factors aliens a la seva voluntat.

Queda clar que el Girona ha absorbit el Riudellots, que podria jugar al barri gironí de Sant Ponç. Ara falta per determinar si els jugadors del Girona B podran pujar i baixar al conjunt de Raül Agné sense traves durant la competició, perquè és un conjunt filial a tots els efectes.

Cap equip a Riudellots

A Riudellots no hi haurà un equip propi, tot i que hi pugui jugar de tant en tant el Montessori o el Sàbat. Després de l'ascens de l'equip del poble a segona catalana, el municipi havia pensat fer un equip a quarta catalana, cosa que ja s'ha descartat.

El Girona controlarà l'antic Riudellots i confia que podrà ser el seu filial


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.