Esports

El CE Sabadell cau davant el Real Unión amb un 0 a 1

Un Centre d’Esports molt ferm en defensa, s’estavellava contra els unionistes, també amb una estructura de ferro al darrere. Ara toca remuntar a Irun

El duel va començar pensant massa en com n’era d’important el partit. Molt llençats a l’atac per buscar obrir el marcador, els dos conjunts van caure en imprecisions continues. Un Centre d’Esports molt ferm en defensa, s’estavellava contra els unionistes, també amb una estructura de ferro al darrere.

Les continues jugades verticals buscaven la banda dreta per intentar trobar les pessigolles als bascos, mentre aquests esperaven per sortir a fer mal a la contra, 32 minuts van tardar els visitants en perforar la defensa en una d’aquestes continues jugades que va acabar rematant Juan Domínguez en el que es va convertir en el primer gol, un xut fort que es va desviar lleugerament en topar amb un defensa i va acabar superant De Navas per dalt. La jugada arribava just després que un córner servit per Juvenal acabés estavellant-se al travesser, en el que eren els millors minuts del Sabadell.

Els arlequinats, com ens tenen acostumats, no va abaixar els braços i va sobreposar-se al gol i a la pressió avançada dels unionistes. Abans de la mitja part no van poder empatar però seguien provant de trobar el camí cap al gol sense complexes.

El mateix ritme

El ritme seguia igual a la represa, el Sabadell provant de tocar per acostar-se, però amb molts més recursos per la presència de Iglesias (substitut de Mejías), i l’Irún que provava de xutar de seguida que s’acostava a la porteria de De Navas. Jugats 15 minuts, Moya decidia un nou canvi de cromos i repetir l’esquema de Lleó. Pradas per Javi per refrescar l’atac i buscar noves idees. I només entrar la té. Però ‘el rifle’ no va ser capaç de controlar una assistència de Juvenal que hauria significat una ocasió claríssima.

Per sort, els inundarras seguien confiats i esperançats en trobar un segon gol i això evitava que es tanquessin al darrere i permetia al Sabadell seguir provant d’igualar el marcador. Eren minuts de bon joc i construcció però al Centre d’Esports li calia un punt de definició, o de sort.

A falta de 15 minuts els unionistes es queden amb un menys per un cop a Javi en el salt. Juvenal prova la falta que va directa a les mans d'Otermin, però el Sabadell ja té un argument més per provar de trobar-se amb el gol. Eren minuts de domini absolut del Sabadell i el tècnic lleidatà donava entrada a Carralero per Joel. S. Iglesias provava de connectar una canonada des de la frontal que Otermin aturava amb dificultats.

Arriba, Àxel, després de superar a uns quants defenses cau a l'àrea i l'àrbitre pita penal. Xutarà Morales però para i el rebuig provat per Àxel també el resol el porter visitant de Zarautz. Minut 41 Javi provava una rematada de tisores que no pot tocar xarxa però que amagava molta intenció, ho seguíem provant. Una pilota penjada que
Sisa rebutja amb el puny, una nova centrada d'Àxel rematada per Javi, bot inclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.