Sense - Avui

Sant Andreu i Sabadell jugaran el ‘play-off’ d’ascens

El bon resultat a Segona B contrasta amb la derrota del Girona i l'empat del Nàstic a Segona A

L’última jornada de la Lliga regular del grup 3 de Segona B va atorgar de forma definitiva les dues places que hi havia encara pendents per disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió. El Sant Andreu i el Sabadell van ser-ne els beneficiaris, que s’afegeixen d’aquesta manera a l’Alcoià i el Vila-real B, que ja tenien un lloc assegurat en el play-off des de feia unes quantes jornades.

Al Narcís Sala es va viure festa grossa. En un partit agònic el Sant Andreu va acabar derrotant el filial del Vila-real (3-2) després de remuntar el marcador i gràcies a un gol de penal en el temps de descompte. L’equip quadribarrat acaba així en el tercer lloc, per davant del Sabadell, que tot i no passar de l’empat (0-0) contra el líder i ja campió, l’Alcoià, disputarà la promoció d’ascens.

Fins a l’últim moment el Barça B, que va guanyar a Benidorm (1-2), va tenir el play-off a l’abast. L’equip blau-grana ha quedat a només un punt del Sabadell, amb qui tenia el goal average particular guanyat. Per la seva banda, el Terrassa, que va perdre a Alzira (3-1), haurà de disputar l’eliminatòria per no baixar a Tercera Divisió.
Creu per a Girona i Nàstic

Jornada negativa per als dos equips catalans de Segona. El Girona segueix sense reaccionar i va perdre a casa contra el Xerez (0-2). L’equip andalús es va avançar al minut 3 i va sentenciar de penal al 43. Al seu torn el Nàstic va empatar contra l’Alabès al Nou Estadi (1-1). L’equip basc es va avançar al minut 65 i Moisés va igualar al 79.