Esports

Lorenzo: "Estic fent una gran temporada, però no és perfecta"

El pilot mallorquí espera millorar a Montmeló els "errors" comesos a Jerez

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo, segon en el Mundial de Moto GP, considera casa seva el circuit de Montmeló, on diumenge que ve es disputarà el Gran Premi de Catalunya, que és, a més, un dels seus preferits.

"Estic fent una gran temporada, però no és perfecta, ja que vaig cometre un greu error a Jerez quan intentava superar Stoner. Ara espero poder-ho fer millor a casa, en aquesta segona oportunitat", ha indicat el pilot mallorquí.

"Hem de mantenir la calma i estar ben concentrats", ha afegit. "Ara anem a Montmeló, casa meva, el lloc que està més a prop de la meva illa, la meva Mallorca natal, i una de les meves pistes predilectes. Sempre he anat bastant ràpid aquí".

Lorenzo recorda la primera vegada que va córrer en 125cc. "Era l'any 2002 i vaig aconseguir la primera segona fila de la meva carrera. Aquesta vegada el meu principal objectiu és aconseguir un cap de setmana molt millor que el de l'any passat per oblidar d'una vegada el que va passar. He millorat respecte a l'any passat a Mugello i espero repetir el mateix camí a Barcelona".

Lorenzo ocupa el segon lloc del Mundial de Moto GP amb 86 punts, a quatre de l'australià Casey Stoner i cinc per davant de l'italià Valentino Rossi, company seu en l'equip Yamaha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.