Esports

Jorge Lorenzo, 'pole' a Montmeló

El pilot mallorquí li ha pres, a la penúltima volta, la 'pole' a l'italià Valentino Rossi (Yamaha) en els entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) li ha pres, a la penúltima volta, la pole a l'italià Valentino Rossi (Yamaha) en els entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya de motociclisme que es disputa aquest cap de setmana a Montmeló.

Lorenzo, que suma la seva tercera pole de la temporada ha estat 13 mil·lèssimes més ràpid que el seu company d'equip, que ha marcat els millors registres durant gran part de la sessió.

El tercer lloc ha estat per la Ducati de l'australià Casey Stoner i quart per l'Honda de l'italià Andrea Dovizioso. El manresà Toni Elías (Honda) ha fet cinquè.

Per la seva banda, Dani Pedrosa (Honda) ha millorat les seves prestacions respecte la jornada anterior i ha quedat en vuitena posició, tot i que s'ha tornat a fer mal al maluc dret per una caiguda en els últims minuts de la sessió.

Sete Gibernau (Ducati) ha completat una discreta tanda d'entrenaments quedant en la quinzena posició en el gran premi del seu retorn, després d'haver-se perdut els dos últims per una lesió a la clavícula.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.