Esports

Rossi, primer en els entrenaments lliures del Circuit de Catalunya

Ha quedat per davant de Jorge Lorenzo i Casey Stoner

L'italià Valentino Rossi (Fiat-Yamaha), que avui ha marcat el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de Catalunya per davant de Jorge Lorenzo i Casey Stoner, ha destacat que el més important de la jornada és el fet de "recuperar sensacions i tornar a divertir-me sobre la moto".

"És un gran punt de partida. Per descomptat, no puc caure en l'error de pensar que tot està fet, sobre tot davant rivals tan competitius, però les modificacions estan donant resultat, especialment quant a la suspensió i el repartiment del pes entre els dos pneumàtics", ha explicat.

L'italià no ha volgut qualificar el GP de Catalunya com una oportunitat de revenja amb Jorge Lorenzo, que el va superar a Mugello. "No em preocupa això. Només m'importa tornar a ser competitiu. Aquest any només he guanyat una carrera (a Jerez) i vull repetir".

A més, Rossi ha advertit que les altes temperatures que s'esperen per demà i diumenge, dia de la carrera, la condicionaran per l'elecció dels pneumàtics. "Cal pensar-ho bé, però si segueix així, amb tanta calor, potser s'han de triar els súper durs".

No ha estat una sessió massa satisfactòria per Dani Pedrosa (Repsol-Honda), que ha hagut de córrer infiltrat, i ha fet el 14è temps.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.