Economia

La Cambra de Comerç de Barcelona premia Telefónica i el BBVA per la seva transparència

L'any passat, la Cambra va concedir aquest reconeixement a la concessionària Abertis i la petroliera Repsol YPF

Telefónica i el grup BBVA han estat les dues empreses guanyadores de la 42a edició del premi Llotja, que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona per estimular les companyies a elaborar una informació cada cop més transparent i completa per als seus accionistes i la ciutadania en general.

En un acte celebrat a la Casa llotja de Mar, el president de Telefónica, César Alierta, i el director financer del grup BBVA, Manuel González, han recollit avui el guardó de mans del president de la Cambra, Miquel Valls.

En concret, el jurat ha concedit el premi Llotja a Telefónica i una menció honorífica al grup BBVA pel seu esforç per apropar periòdicament la informació de l'entitat financera als seus accionistes. L'any passat, la Cambra va concedir aquest reconeixement a la concessionària Abertis i la petroliera Repsol YPF.

La primera edició d'aquests premis es va celebrar l'any 1965 amb l'objectiu de reconèixer a les societats anònimes cotitzades amb les millors memòries. El 1988 es va ampliar la convocatòria a les societats limitades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.