cultura

El Black Music arriba als 18.000 assistents per segona vegada

El Black Music Festival va tancar dissabte la seva 14a edició, amb una xifra total d'assistència que ha tornat a arribar per segon any consecutiu els 18.000 espectadors. Aquesta xifra es podria haver superat si no s'hagués suspès el concert de Richard Bona, per malaltia, i dues activitats al carrer, per la pluja.

Aquesta 14a edició representa també un final d'etapa, ja que el director de les últimes nou edicions, Jordi Planagumà, deixa aquesta responsabilitat per concentrar-se exclusivament en la direcció del projecte Casa de la Música i en la coordinació de la xarxa de cases de la música de Catalunya. Planagumà continuarà vinculat al festival d'una manera o altra, però no des de la primera línia. El seu successor al capdavant del festival s'anunciarà ben aviat.

Pel que fa a les propostes de futur, s'està plantejant que el festival sigui més curt i concentri les seves activitats en tres setmanes, enlloc de quatre, i també es parla d'aprofitar més els espais disponibles a l'àrea metropolitana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia