cultura

La Fundación Tony Manero tanca el Black Music amb ‘Superficial'

La Fundación Tony Manero tancarà avui el Black Music Festival a La Mirona de Salt (23 h, 10 i 13 euros), amb el grup basc Makala Jazz Funk Band . La Fundación Tony Manero va publicar la tardor passada Superficial. “Després de cinc anys sense material nou, hem deixat una mica els anys setanta per viatjar cap a sonoritats dels anys vuitanta, i el nostre públic ha assumit bé aquesta evolució. A més, després d'un disc conceptual amb 25 cançons com Pandilleros, ara necessitàvem fer un disc més lleuger, per tornar a l'espai hedonista de la música disco i a l'entreteniment pur i dur de l'època de Rick Astley i El equipo A”, explica Lalo López, guitarrista del grup barceloní, que avui també oferirà un taller d'història del funk vista a través de la guitarra, a l'Espai Marfà (16 h, 5 euros).

“El títol, Superficial, també és una manera de riure una mica de la imatge que la gent té de nosaltres com una banda no seriosa. En realitat, la música disco és molt important per a les persones i connecta amb un sentiment de felicitat molt primari”, diu Lalo, que ja ha començat a pensar en la celebració del 20è aniversari del grup, el 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia