cultura

Retrospectiva en negre

La desena edició del Black Music Festival s'inaugura aquesta nit a La Mirona (22h, 8 i 10 euros) amb un concert de la banda oficial del festival saltenc, la Black Music Experience, dirigida per Nito Figueras. Prèviament, hi actuarà Damià Olivella, que presentarà el seu tercer disc, Ara, amb la seva elegant fusió de pop i soul en català, que ha tingut força repercussió gràcies a la cançó Gratitud.

Per a aquesta nit, els deu músics de la Black Music Experience han preparat un repertori especial per celebrar els deu anys del Black Music Festival: BMF Retrospective combinarà versions d'alguns dels artistes que han passat pel festival durant aquesta primera dècada, com ara Ike Turner, Billy Preston, Chuck Berry i Tower of Power, amb altres temes d'Aretha Franklin, James Brown i Amy Winehouse. “Cada vegada cobrim un ventall estilístic més ampli dins la música negra”, diu Figueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.