Infraestructures i serveis

Denuncien el mal estat dels ponts d’Empuriabrava

El grup SOM d’Empuriabrava i Castelló demana un estudi urgent

El partit SOM d’Empuriabrava i Castelló ha denunciat públicament el mal estat d’alguns dels ponts dela marina d’Empuriabrava i ha presentat un requeriment a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, segons ha fet saber el regidor Agustí Ayats. Amb la petició, SOM reclama que s’activin, “sense més dilacions, les seves competències municipals en seguretat, trànsit rodat i de vianants”. També es demana que s’insti la Generalitat de Catalunya, màxima responsable en ports i marines interiors i la concessionària dels canals, a fer-se càrrec de la reparació dels ponts malmesos o bé que col·laborin econòmicament en la seva consolidació i el manteniment.

Segons el portaveu del grup de SOM, Agustí Ayats, la concentració de competències i la falta d’interès de les administracions ha fet que, des de la construcció d’Empuriabrava, l’any 1965, “mai més s’hagi fet cap intervenció ni manteniment als ponts”. Ayats també demana a l’Ajuntament que encarregui un informe tècnic extern, en un laboratori especialitzat, per saber el grau d’afectació que presenten les estructures dels ponts i si el seu actual estat podria generar un perill per als vehicles i vianants, com també per a les embarcacions. Demana que l’informe no es limiti a una simple inspecció ocular dels serveis municipals i que les proves es facin a tots els ponts de la marina on es permet el trànsit rodat i de vianants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia