Medi ambient

Vilallonga fa la neteja del riu d'Alcoi al seu pas pel terme municipal

Vora 40 persones van contribuir ala neteja dels paratges més significatius

Amb l'activitat organitzada per la fundació LIMNE amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient es van netejar diverses zones del riu d'Alcoi al pas pel nostre terme amb una important participació sobretot dels més menuts.

Es va actuar sobre les zones anomenades, el Raboso, la Fàbrica de l'Infern, la Reprimala i el Pas de la Guàrdia, i es van arreplegar un fum de deixalles que ocuparen la important quantitat de 8 saques de gran volum sumant així un considerable pes que evidencia el poc respecte que encara alguns tenen pels espais naturals abocant en ells tot tipus de deixalles.

La nombrosa participació arribava quasi a les 40 persones entre les quals es podia trobar una representació d'associacions locals com la del grup Scout i la de pescadors a qui la regidoria trasllada el seu agraïment des d'ací, a més de persones compromeses del poble però també d'altres comarques sent el més destacable l'ambient familiar amb molts pares i mares que acompanyats pels seus fills i filles, els quals i gràcies a l'activitat rebien una valuosa lliçó de com respectar l'entorn natural i el medi ambient i una dosi de motivació molt important per aconseguir aquest objectiu.

D'aquesta experiència ha nascut el compromís de repetir l'activitat dues vegades a l'any així com el de què els pares i mares junts als més menuts, amb materials cedits per la regidoria de Medi Ambient, construiran suports on penjar cartells de conscienciació i consells relacionats amb la cura i el respecte a un dels nostres béns més preats com és el privilegiat entorn natural que envolta el nostre poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]