El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Sol Sol Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 15161617171720
T. mínima (ºC) -3003031
Vent 10 km/h NE 10 km/h S 0 km/h C 10 km/h S 5 km/h SE 0 km/h C 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Màximes en ascens

El cel romandrà serè, amb alguns núvols alts i mitjans de bon matí. Tot i això, fins al migdia hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, sobretot al nord del sector i a l’altiplà o hi haurà sectors amb boira gebradora. No s’espera precipitació. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, especialment al litoral i a les zones elevades, tot i que en alguna fondalada serà semblant. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé a punts del nord de Ponent quedarà semblant o lleugerament més baixa. Bufarà vent de mestral al terç sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort fins a mig matí. Al nord de la Costa Brava bufarà vent de component nord i oest, més reforçat a l’inici del dia, moderat amb alguns cops forts.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: El cel es mantindrà serè al llarg de la jornada, però fins a mitja tarda hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central. Les temperatures mínimes i màximes continuaran a l’alça.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET