Administracions

Les propostes per a participació creixen un 143% a Calonge

El pressupost participatiu de Calonge i Sant Antoni pel 2020 ha recollit 257 propostes, una xifra que creix un 143% respecte a l’any anterior, quan en van ser 106.

L’augment de participació en la fase de presentació de propostes s’atribueix a l’ampliació del termini per poder-les presentar, així com a les diverses accions per apropar la participació al carrer. En aquest sentit, el termini per presentar propostes es va allargar del 5 d’agost fins al 30 de setembre, i durant aquest període la regidoria de Participació Ciutadana també va impulsar accions per facilitar la participació, com la instal·lació d’una carpa als mercats de Calonge i de Sant Antoni.

Entre les propostes recollides hi ha la d’asfaltatge de carrers, la millora dels parcs infantils, la millora de l’avinguda dels Països Catalans, per facilitar l’accés a peu al cementiri o la petició d’una platja per a gossos. Els serveis tècnics municipals les analitzaran i les agruparan en els casos que siguin repetides, analitzaran la seva viabilitat i validaran que es poden ajustar al límit de 75.000 euros, que l’Ajuntament destina al pressupost participatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.