Urbanisme

Enllestides les feines d’arranjament al carrer Paratge Vilarromà de Palamós

Aquesta setmana s’han enllestit les feines d’arranjament i millora d’un tram del carrer del Paratge Vilarromà, situat al barri d’Es Pla a Palamós, i mitjançant el qual es connecta aquesta urbanització amb el turó de la Capgrossa.

Es tracta d’una secció d’uns 100 metres lineals i superfície de sauló, afectat de manera sovintejada per l’erosió que provoca l’aigua de pluja. Les obres realitzades han permès la realització de dos tipus d’intervencions. Per un costat la construcció d’una cuneta amb bordó, al voral contrari al de la línia on es troben els habitatges, mitjançant la qual poder conduir l’aigua que es reculli al carrer i canalitzar-la als embornals existents. Aquest element s’ha construït de formigó, amb voral suficient per a permetre l’estacionament en paral·lel dels vehicles dels veïns i evitar l’aportació de terres a la cuneta amb la consegüent obstrucció de la seva canal.

La segona acció duta a terme ha estat la de la consolidació del ferm, amb l’anivellació de la superfície de sauló d’aquest carrer, creant ressalts que permetran una millor conducció de l’aigua, minimitzant els efectes que la pluja i garantir la circulació de l’aigua sense produir deteriorament al camí. Les tasques executades al carrer del Paratge Vilarromà han estat a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia