Monogràfics

D.O. ALELLA (Maresme i Vallès Oriental)

Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella

Idil·li de vins i plats

Gastronomia de qualitat i vins de la terra. Aquesta és la clau de l'èxit de les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, que arriben a la setena edició, la segona des que les organitza el consorci de la DO Alella. L'edició d'enguany es presenta com la més important, i les xifres així ho demostren. En comptes de quinze dies, les jornades duren tot un mes i arriben a municipis de la DO que fins ara no hi havien participat i a algunes viles de l'Alt Maresme que no formen part de la Denominació d'Origen però que hi aposten per dinamitzar el turisme. Són, en total, 18 municipis i 66 restaurants, deu més que en l'edició anterior.

Es tracta doncs de 66 propostes de menús centrats en els productes de la terra i on cada plat s'ofereix amb un vi de la DO Alella que fa ressaltar les seves qualitats. L'oferta és molt variada i inclou també ingredients de la zona com ara els calamarsets d'Arenys, el pèsol i especialitats com la coca de Llavaneres. Els preus dels menús oscil·len entre 18 i 49,50 euros. Pels organitzadors, les jornades serveixen perquè els veïns de la DO Alella prenguin consciència de la pertinença al territori i per dinamitzar l'economia local.

Fins al 31 de març. Hi participen 66 restaurants, de 18 municipis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.