Societat

The Skatalites, caps de cartell del 19è Festival Paupaterres de Tàrrega

La cita inclou una tretzena de concerts, sopars gastronòmics, fira d'artesania i el Paupakids per als petits

Arriba el 19è Paupaterres, el Festival Musical d'Estiu de les Terres de Lleida que se celebra el 15 i 16 de juliol i té els jamaicans The Skatalites com a cap de cartell (a més oferiran l'única actuació a Catalunya dins l'actual gira de la veterana agrupació). La cita inclou una tretzena de concerts, protagonitzats també per Blaumut, Joan Garriga & Madjid Fahem, Dr Ring Ding, Sabor de Gràcia, La Terrasseta de Preixens, Carlitos Miñarro i El Son de la Chama, entre altres. El festival, a més, continua creixent incorporant més atractius arrodonint el migdia de dissabte amb l'actuació, al Local de la Societat Ateneu, del grup Big OK!. A banda de les actuacions en directe, una de les activitats paral·leles més consolidades són els sopars gastronòmics, les parades d'artesania o dels grups que participen en el festival i el Paupakids, la part del Paupaterres adreçada als petits de la casa, que podran disfrutar d'animació infantil, tallers, pinta-cares, inflables i la visita d'en Pau del Club Super 3.

La cita està organitzada per l'Associació Paupaterres i l'Ajuntament de Tàrrega, una aposta estratègica per part de la regidoria de Cultura que considera el festival “com un projecte referent a Tàrrega”. Per la seva banda, els portaveus de l'Associació Paupaterres assenyalen que el festival “fuig d'etiquetes per englobar un ampli catàleg de gèneres i arribar a més públic, sense perdre l'essència i el seu caràcter genuí”.

Dades d'interès

Dates: 15 i 16 de juliol al càmping municipal.

Horaris: el recinte estarà obert des de les 21 i amb accés gratuït. A partir de les 23 h el preu de l'entrada serà de 5 euros.

www.paupaterres.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.