Societat

Detenen un dels assaltants d'un estanc de Sant Adrià en presentar-se a l'hospital amb un tret al peu

El sospitós hauria resultat ferit quan una patrulla de la Policia Local ha disparat per intentar aturar els lladres

En la seva fugida han envestit un cotxe patrulla i han atropellat un vianant

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels quatre suposats lladres que a primera hora d'aquest matí ha assaltat un estanc de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) després que aquest migdia s'ha presentat en un hospital de Barcelona amb una ferida de bala en un peu. Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, el suposat lladre ha acudit aquest migdia a l'Hospital de Sant Pau.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre aquest assalt, en què els lladres han envestit en la seva fugida motoritzada una patrulla de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs. Segons les mateixes fonts, la policia hauria disparat almenys quatre trets per evitar que fugissin.

Els fets han passat cap a les sis del matí, quan un grup de quatre persones ha trencat la persiana de l'estanc i han irromput a l'interior de l'establiment.

Els lladres han arribat al local, situat al carrer Maragall cantonada amb l'avinguda Catalunya de Sant Adrià, en un turisme de color negre.

El conductor s'ha quedat a l'interior del cotxe, mentre que els altres tres membres del grup han entrat en l'estanc, segons les mateixes fonts.

Un veí que passava per la zona ha vist que estaven robant a l'establiment, per la qual cosa ha avisat la Policia Local i una patrulla s'ha dirigit a l'estanc.

Quan el conductor ha vist que arribaven els agents ha començat a fer sonar la botzina del vehicle i els seus companys han sortit a corre-cuita. Han pujat al cotxe i han marxat a tota velocitat En la seva fugida, els assaltants han envestit el vehicle de la Policia Local, segons les mateixes fonts.

Ha estat llavors quan els agents haurien efectuat almenys quatre trets per aturar el vehicle, si bé l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha declinat confirmar aquest extrem.

En la seva fugida pels afores de Sant Adrià, en direcció Barcelona, els lladres han atropellat un veí, que ha quedat ferit greu, si bé no es tem per la seva vida.

Després d'aquest accident els assaltants han abandonat el vehicle i han fugit a peu.

Un dels quatre suposats lladres s'ha dirigit aleshores a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona amb una ferida de bala al peu. El jove ha al·legat que havia anat a comprar droga i que en una batussa li havien disparat al peu, si bé els Mossos d'Esquadra l'han detingut com a suposat membre del grup que ha assaltat l'estanc.

Segons les fonts, el detingut forma part, al costat dels seus tres acompanyants, d'una banda molt activa en l'assalt d'estancs i en el robatori de telèfons mòbils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia