Societat

Els joves programaran un dia de la festa de Besalú

El Grup de Joves de Besalú, un col·lectiu creat al mes de març, es cuidarà de programar i gestionar els actes d'un dels dies de la festa major del poble (que se celebrarà entre el 19 i el 22 de setembre), en concret, el divendres dia 19. Amb la iniciativa l'Ajuntament i l'associació pretenen que els joves se sentin més a gust a la festa, ja que consideren que l'oferta per a aquest sector de la població es podria millorar.

Probable concert

Els actes que organitzaran encara no s'han concretat. El president del col·lectiu, Genís Frigola, ha avançat que la intenció és programar un concert amb dos grups i un discjòquei de la comarca. “Tot i que pensem en la gent de Besalú mateix, també seria la manera que en vingués dels pobles del voltant”, ha explicat. Per tal que la gent aporti idees, el grup ha obert un compte a Facebook. Al marge de la festa major, ja han preparat altres activitats. Per exemple, per a la revetlla de Sant Joan organitzaran una botifarrada amb música de ball, que complementi la tradicional encesa de la foguera; i per al 12 de juliol, si es compleixen les previsions, tindrà lloc una banyada nocturna a la piscina municipal. D'altra banda, preveuen posar en marxa un carnet d'associat amb el qual s'obtingui una sèrie d'avantatges en serveis i productes lúdics i culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia