Societat

gastronomia

Paco Pérez obté una nova estrella Michelin

La Guia Michelin 2014 d'Alemanya ha reconegut amb una estrella Michelin el restaurant Cinco, del xef Paco Pérez. L'establiment fa un any que funciona i està situat a l'hotel Das Stue de la capital alemanya. El cuiner català ja té dues estrelles Michelin al restaurant Miramar que té a Llançà (Alt Empordà) i dues més per l'Enoteca de l'Hotel Arts.

Segons el xef, l'establiment de Berlín és “el petit Miramar” amb el qual ha pogut traslladar la seva filosofia i cuina d'avantguarda al centre d'Europa. D'aquesta manera, Pérez transporta les seves creacions des de Llançà fins a Berlín. Tot i que el cuiner s'havia proposat que aquest fos un projecte a llarg termini, només en un any ja ha obtingut el reconeixement de la guia.

El centre de creació d'aquest cuiner és l'establiment que té a l'Alt Empordà, el restaurant Miramar, des d'on idea les receptes i les creacions que, des de fa un any, també exporta a Berlín. El xef català viatja diverses vegades al mes a Berlín per tenir un control directe del restaurant, que canvia la carta en funció dels productes de temporada. De fet, el peix que s'hi serveix arriba directament des de Llançà. També moltes de les verdures procedeixen de Catalunya i altres parts de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia