Societat

Els directius d'Eurovegas visiten el delta del Llobregat

Després de visitar els terrenys on es podria ubicar el complex d'oci, els representats de Sheldon Aldeson es reuniran amb el govern de la Generalitat

Una cinquantena de persones es concentren a l'aeroport del Prat per rebutjar la possible construcció del projecte

La decisió sobre Eurovegas ja és a prop. Un avió amb els integrants de la delegació de La Vegas Sands ha arribat aquest dilluns poc abans de les deu del matí a l'aeroport del Prat i immediatament han visitat els terrenys del Delta del Llobregat on estudien instal·lar el complex d'oci. Posteriorment, es reuniran amb el govern de la Generalitat per seguir negociant els termes d'aquesta possible ubicació a Barcelona. El director executiu de la companyia, Michael Leven, encapçala l'equip que ha viatjat fins a Barcelona i que demà es desplaçarà fins a Madrid.

Un minibus escortat pels Mossos d'Esquadra ha recollit a peu de pista els representants de la companyia. i s'han desplaçat a l'espai natural del Remolar. Després han pujat al Montbaig per veure una panoràmica del Delta, i han acabat visitant la passarel·la sobre el Llobregat que hi ha a Cornellà, abans de marxar a Barcelona. El secretari de Territori de la Generalitat ha guiat la comitiva.

Protestes a l'aeroport

Una cinquantena de persones convocades per Stop Eurovegas s'han concentrat des de primeres hores del matí a l'aeroport del Prat per protestar contra la construcció del complex d'oci a Barcelona, desplegant pancartes en que es podia llegir “Eurovegas, aquí no” o “Salvem el Delta del Llobregat”.

Els representants de la plataforma s'han dividit en dos grups. Un s'han concentrat a la T1, on han cantat lemes en contra del projecte i han repartit informació entre els passatgers.

Un altre grup, d'unes 20 persones, s'ha concentrat a les portes de la Terminal Corporativa del Prat on, segons fonts de l'aeroport, els promotors del projecte han arribat quan passaven uns minuts de les 10.00 hores. En aquest cas, els manifestants han estat identificats pels Mossos d'Esquadra, segons la plataforma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona